Mad ud af huset fra Ritas

- slip bekymringer, læn dig tilbage og nyd dine gæsters selskab!

Rita’s café & restaurant tilbyder catering/mad ud af huset til f.eks. events, arrangementer, konfirmationer, fødselsdage, mm.

Vi har altid en menu der passer til din fest og vi er absolut det rigtige sted at gå til, når du skal have leveret mad ud af huset.

Vi har erfaring i at levere til både store og små arrangementer. Vores kokke ved, at kvalitet kan smages, og deres store erfaring fra køkkenet giver dem en lethed til at skabe gode resultater hver eneste gang. Vores mål er altid at give jer en sublim oplevelse.

Står du og skal til at finde menuer og priser der passer til jeres ønsker og forslag?

Vi kan klare det meste – uanset hvor festen skal holdes, er vi klar til hjælpe, så I kan får en dejlig fest. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, råvarernes sæson – og sammensætter dernæst unikke menuer, som du og dine gæster vil huske længe efter dit arrangement.

Når vi leverer maden, er alt det kolde pænt anrettet på fade lige til at gå til. Det varme leveres i termokasser, som du selv skal anrette.

Ved leveringen, gennemgår vi sammen med jer, hvad der er på fadene og i termokasserne, så du har styr og overblik over det hele.

Få en uforpligtende tilbud